Subsidie verduurzaming 2022 niet toegekend

Subsidie verduurzaming 2022 niet toegekend. Helaas is het niet gelukt om voor dit jaar de aangevraagde subsidie van € 25.000 voor het aanschaffen van led-verlichting en zonnepanelen binnen te halen. Toen onze aanvraag bij de provincie aan de beurt was, was de subsidiepot helaas al leeg. We bleken net te laat met het insturen van de aanvraag.

Gelukkig kennen we nu het traject wat bewandeld moet worden en, zoals in de jaarvergadering is afgesproken, zal het bestuur begin 2023, wanneer de subsidiepot weer wordt opengesteld, als een van de eerste verenigingen, opnieuw een aanvraag indienen.

Jammer dat het nu niet gelukt is. Jammer voor het milieu en de kosten, die volgend waarschijnlijk iets hoger zullen uitvallen.

We kunnen onszelf (en de club) natuurlijk al helpen door (baan-)verlichting niet onnodig te laten branden en in najaar en winter een (of twee) graadje minder te stoken.