Het 65+ toernooi is een begrip in Waterland. De naam van het toernooi heeft niets te maken met de minimumleeftijd van de deelnemers, maar met het feit dat dit evenement is opgezet tijdens het 65-jarig bestaan van de vereniging.

Dit recreatieve toernooi wordt in 2020 voor de 31ste keer gehouden. Elk jaar is dit toernooi druk bezet. Sterk punt is dat de wedstrijden niet gaan om twee gewonnen sets, maar de stand na precies een uur spelen. De wedstrijden beginnen dan ook altijd op tijd.

Alhoewel de winst natuurlijk belangrijk is, ligt de gezelligheid op eenzelfde niveau. Elke toernooidag organiseert de commissie, naast de wedstrijden, steeds een ander evenement.

De toernooicommissie onder leiding van Bob Broersma zal ook van de 31ste editie ongetwijfeld weer een groot succes maken. De datum voor 2020: vrijdag 7 tot en met zondag 16 augustus 2020.

65+ toernooi Mededelingen

Wat houdt "Groot Onderhoud" in?

 

Om de tennisbanen in optimale conditie te houden, is het noodzakelijk dat minstens eenmaal per jaar "Groot Onderhoud" wordt uitgevoerd. Daarnaast wordt er één of tweemaal per jaar door onze eigen onderhoudsploeg onderhoud uitgevoerd. Dit wil zeggen, met eigen trekker, borstels en sleepnetten de baan weer in prima conditie te brengen. Goed voor het spel, tevredenheid van de spelers, behoudt van de levensduur van de banen en voorkomen van blessures.