Contributie

Beste leden van tennisvereniging Anonymus, Van 2023 is alweer een maand gepasseerd. Voor elke vereniging is het weer tijd om van de leden een bijdrage te vragen.

Tijdens de ledenvergadering van 2 maart 2020 is afgesproken de contributie voor senioren jaarlijks met 5 euro te verhogen tot 2024. In verband met de covid-pandemie heeft het bestuur die verhoging in 2021 niet toegepast, maar in 2022 wel. Nu we proberen alle beperkingen weer achter ons te laten is besloten om de contributie voor 2023 ook te verhogen.

1 april: Meer voor Mannen-dag

Na de coronaperiode is het ook weer tijd voor de “Meer Voor Mannen-dag”.

Op zaterdag 1 april (geen grap!) gaan de Seniorencommissie weer een gezellige Men’s Only dag organiseren.

Inmiddels hebben zich al 25 leden opgegeven, dus mocht je zin hebben om die zaterdag ook mee te doen, (partijtje tennis spelen, de overbekende en inmiddels beroemde quiz spelen, en lekker te eten) geef je dan snel op bij Ruud Denekamp.

De aanvang is rond 13.00 uur, dan eerst tennissen (niet verplicht) en vervolgens rond 16.00 uur de quiz en daarna aan de maaltijd.

Banen gesloten

Beste Leden, in verband met vorst in de grond is het niet mogelijk de komende dagen op onze banen te tennissen.

Er moet na de vorst eerst gewalst worden. Dat kan pas aanstaande dinsdagochtend.

De banen worden dus pas weer op dinsdag 27 december beschikbaar gesteld voor tennis.

Met sportieve groet, bestuur LTC Anonymus