Er mag weer gedubbeld worden!

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet dinsdagavond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis versneld te versoepelen. Spelers mogen vanaf nu ook dubbelen, 4 spelers op een baan bij tennis is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt.

Het clubhuis en terras moeten volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september. Het Outbreak Management Team (OMT) bekijkt de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen.

KNLTB: Let op: 'cPanel' phishing e-mails in omloop

Beste KNLTB.Club gebruiker, we willen je er graag op attenderen dat diverse KNLTB.Club gebruikers phishing e-mails ontvangen van de afzender 'cPanel'.

Phishing e-mails worden gebruikt voor het oplichten van mensen. Zo wordt er geprobeerd om mensen naar een valse website (vaak een kopie van een echte website) te lokken. Om daar – nietsvermoedend – te inloggen met persoonlijke gegevens.

De phishing e-mail van cPanel vraagt je om je wachtwoord te resetten. Doe dit niet en verwijder de e-mail.

We hopen je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Opruimwoede

Tijdens de afgelopen jaarvergadering is bij de rondvraag de (overvolle) bestuurskamer aan de orde geweest. De ruimte lijkt, zacht gezegd, niet meer op een bestuurs- en commissiekamer, maar op een chaotisch bergruimte.

De heren Ruud (D.), Rob (M.) en Cor (S.) hebben desgevraagd op zich genomen de bestuurskamer dusdanig op te ruimen en in te richten dat deze weer gebruikt kan worden zoals bij de bouw is bedoeld.

Voorzichtige start met tennis

Beste leden, het prille begin van terugkeer naar onze banen is er! Anonymus mag, vanaf maandag 4 mei, weer open voor de jeugd tot 18 jaar! We beginnen voorlopig tot 26 mei met het openstellen van banen voor alleen het geven van tennisles aan de jeugd door tennisschool Anjoy.

Tennisschool Anjoy heeft de afgelopen dagen hard gewerkt om aan de gestelde richtlijnen van KNLTB en de gemeente te voldoen. En als iedereen zich netjes aan deze regels houdt, dan hopen we dat we in ieder geval de jeugd met tennislessen weer wat tennisplezier kunnen bieden.

Update 8 van gemeente Purmerend over versoepeling

Beste leden, belangrijke update: Het kabinetsbesluit van 21 april aangaande de richtlijnen voor versoepelingen in de Corona-maatregelen voor verenigingen moet nog worden vertaald naar een lokale invulling door de gemeente. Zodra dit besluit is genomen door de gemeente komen wij zo spoedig mogelijk terug bij jullie.

Wij verzoeken de verenigingen met klem om de geplande activiteiten pas ná het bovenstaande besluit van gemeente kenbaar te maken bij de leden en trainers.

Update 7 van KNLTB over Coronavirus en versoepeling regels

Corona Update 21 april: jeugd t/m 18 jaar mag tennissen en padellen, competitie verplaatst naar najaar (21 april 2020)

Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus iets versoepeld. Jeugd t/m 18 jaar mag onder voorwaarden sporten vanaf 29 april; de overige maatregelen zijn verlengd t/m 20 mei. Dat betekent dat verenigingen beperkt open mogen voor tennissen, padellen en lesgeven aan jeugd t/m 18 jaar.