Open Jeugddagen bij Anonymus!

Op maandag 4 en dinsdag 5 november worden door tennisschool Anjoy "Open Dagen" voor kinderen van de Willem Eggertschool georganiseerd.

Joyce geeft aan dat er 240 kinderen komen. Er worden beide dagen drie banen gebruikt van 09:00 – 13:00 uur.

Wellicht gaat dit ook nieuwe jeugdleden opleveren!

Vrijwilligersmiddag 23 november

De jaarlijkse vrijwilligersmiddag van Anonymus komt er weer aan. Het bestuur wil de betrokken vrijwilligers bedanken voor de inzet en medewerking voor dit seizoen. Het bestuur nodigt hen persoonlijk uit op ons park en wel op:

Zaterdag 23 november 2019. Van 16.30 uur tot 20.00 uur zijn zij van harte welkom voor een hapje en drankje.

Anonymus doet ook mee aan de 'NIX18'-campagne

Doel van de NIX18-campagne: voor jongeren is alcohol en tabak extra schadelijk. De overheid wil jongeren daarom beschermen via wetgeving en voorlichting. Vanaf 1 januari 2014 mag aan jongeren onder de 18 geen alcohol of tabak meer verkocht worden. Ook mogen jongeren tot hun 18e geen alcohol bij zich hebben in het openbaar. Hiermee is één heldere leeftijdsgrens voor tabak en alcohol gesteld.

Elke maandag weer "Racket-trekken"

Elke maandag is er natuurlijk het “Racket-trekken”. Vrijblijvend een balletje slaan mét en tegen door de organisatie verzorgde liefhebbers. Dat zorgde voor mooie indelingen en interessante potjes. Gezellig voor iedereen: beginners en gevorderden.

Meldt u zich bij aankomst bij Marlon, Lisette, Ruud of Michel.

Elke maandag is er er weer een ‘trekking’. Meld je vanaf 19.00 uur (later mag natuurlijk ook) bij hen en speel mee!