Goudenregentoernooi

Sinds een aantal jaren organiseert ltc Anonymus het Goudenregentoernooi. Dit toernooi wordt eind maart gehouden en biedt iedere tennisser, van hoog tot laag niveau, de gelegenheid om zich warm te spelen voor de Voorjaarscompetitie, te wennen aan  het “buiten spelen” of weer eens andere leden te spreken. Dit toernooi van een week biedt iedereen, na de sombere wintermaanden, een geschikt podium om de clubsfeer weer aan te halen.

Doelgroep:

Goudenregen toernooi Mededelingen

11e Goudenregen-toernooi afgelast!

Beste deelnemers, na maanden van voorpret is het voor ons een ontzettende domper om jullie hierbij te moeten laten weten dat het 11de Goudenregentoernooi geen doorgang kan vinden.  Wij hadden ons erg verheugd op aankomende week, maar alle berichtgeving en alle maatregelen vanuit het RIVM, NOC-NSF en de KNLTB rondom het Coronavirus hebben ons tot dit besluit gebracht.

Jullie kunnen er op rekenen dat wij het draaiboek goed zullen bewaren voor volgend jaar en wij hopen dat wij dan weer op jullie deelname mogen rekenen!