Goudenregentoernooi

Sinds een aantal jaren organiseert Anonymus het Goudenregentoernooi. Dit toernooi wordt eind maart gehouden en biedt iedere tennisser, van hoog tot laag niveau, de gelegenheid om zich warm te spelen voor de Voorjaarscompetitie, te wennen aan  het “buiten spelen” of weer eens andere leden te spreken. Dit toernooi van een week biedt iedereen, na de sombere wintermaanden, een geschikt podium om de clubsfeer weer aan te halen.

Toernooidatum voor de 10e editie, in 2019: 16 t/m 24 maart van 2019.

Doelgroep:

Goudenregen toernooi Mededelingen

Inschrijving 10e Goudenregen-toernooi

Beste Tennisvrienden, hierbij nodigen wij je graag uit, om samen met ons, de 10e editie van het Goudenregentoernooi tot een groot succes te maken! De toernooicommissie is sinds oktober regelmatig bij elkaar om ervoor te zorgen dat deze jubileum editie de boeken in gaat als één om nooit te vergeten.  Wat denk je bijvoorbeeld van een spetterende feestavond op vrijdag 22 maart of de foute bingo op woensdag 20 maart?