In Memoriam Cees de Jonge

Als gevolg van een noodlottig ongeval is afgelopen week ons lid Cees de Jonge overleden.

Cees was in het verleden diverse malen voorzitter van de Barcommissie en een niet weg te denken kracht achter de bar bij de vele Waterland jeugdtoernooien van onze vereniging.

Hij was met zijn nooit aflatend  gevoel voor humor een uitermate gewaardeerd lid van de Onderhoudsploeg. Toen er bij  Anonymus nog op gravel werd gespeeld werden elk jaar, voor de start van het tennisseizoen, de banen van nieuw gravel voorzien. Cees was dan vele dagen  in de weer om als een echte machinist op de machtige wals de nieuwe laag, die door zijn collega-vrijwilligers op de banen was uitgestrooid,  tot een van de beste gravelparken van Noord Holland te prepareren.

Een zware klus die vele dagen in beslag nam, maar Anonymus was altijd op tijd klaar voor het nieuwe tennisseizoen!

Door enkele kwaaltjes moest hij tot zijn spijt stoppen met actief tennissen, maar hij bleef trouw meedraaien in de Onderhoudsploeg. Op de maandagmorgen was hij nog steeds aanwezig om met zijn “oude” maten koffie te leuten en hun spel van een “kritische, maar aanmoedigende” noot te voorzien. Dit gevoel voor humor zullen we zeker missen.

Cees, rust zacht!

Genoten hebben we van je humor, je warmte en je lach. We zullen je missen, iedere dag.

U bent welkom om persoonlijk afscheid te komen nemen op donderdag 5 oktober van 19.00 tot 19.45 uur in het uitvaartcentrum van de Associatie Uitvaartverzorging, Purmerweg 94 in Purmerend.

Het afscheid vindt plaats op vrijdag 6 oktober om 13.00 uur in de aula van crematorium Purmerend, Purmerweg 92 in Purmerend.

Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer van de Associatie Uitvaartverzorging.

Correspondentieadres: Bladmoshof 39, 1441 LM Purmerend.