Even voorstellen

Beste jeugleden en ouders/verzorgers, het heeft even geduurd maar hier wat nieuws vanuit de jeugdcommissie. Even voorstellen! Ik ben Linda Denekamp, 35 jaar en woonachtig in Zuidoostbeemster. Sinds 2 jaar zelf lid van Anonymus, maar ben al jaren op de club aanwezig om mijn ouders en zusje aan te moedigen. Dit jaar ga ik helpen met de jeugdcommissie.

Uiteraard zoeken Daphne en ik nog extra handjes, want met z'n tweeën is het soms lastig om een toernooi te organiseren. Dus wil je ook in de jeugdcommissie of gewoon een keer helpen met een toernooi of activiteit, laat het ons weten via jc@ltcanonymus.nl .

Wij zijn bezig met de organisatie voor de Jeugd clubkampioenschappen Enkel 2018. Alle informatie hiertover vind je op de website www.ltcanonymus.nl . Geef je snel op want de sluitingsdatum voor inschrijving is al zondag 3 juni!

Groetjes van Linda en Daphne

JC  Anonymus