Belangrijk nieuws over de Racketavond.

Het aantal deelnemers aan de Racketavond is de laatste weken terug gelopen. Leden voldoende om alle banen te vullen, zeker in het begin van de avond, maar niet meer de grote aantallen van vorige maanden.

Daar willen wij als Seniorencommissie iets aan doen en hebben twee beslissingen genomen om het deelnemersaantal weer omhoog te krikken.

Ten eerste gaan we vanaf maandag 8 oktober, vanaf 19.00 uur, van start (in plaats van wat gewoonte werd: 18.00 uur) en spelen tot uiterlijk 22.00 uur diverse wedstrijdjes. Dit heeft, denken wij, als voordeel dat ook leden, die later aansluiten voldoende deelnemers treffen om nog 2 of 3 keer een half uurtje te spelen.

Daarnaast, en dat is een proef, is het op de Racketavond toegestaan een introducee mee te nemen. Omdat dit een proef is zijn daar (voorlopig) géén kosten aan verbonden. Dus heb je een buurman of buurvrouw, partner of kennis en wil je hem of haar meenemen naar de Racketavond om te spelen dan kan dat vanaf maandagavond 8 oktober, vanaf 19.00 uur. En, zoals bekend, u kunt ook later instromen!

Tot maandag! De Seniorencommissie