Nieuw: Smash & Hap (update)

Nog even een persoonlijke reminder voor alle trouwe ''ex'' winterdiner koks, spelers en een paar mogelijke liefhebbers. Zoals gemeld ff geen winterdiner, maar we willen wel blijven spelen op een aantal zondag, daar is animo genoeg voor (als het weer goed is).

Dus hoop, dat jullie je, als koppel, voor 1 of meerdere datums willen opgeven om dit net als winterdiner tot een succesje te maken. Gezellig op Zondag ff meppen met tussendoor en na afloop een glaasje en een hapje en rond 16.30/17.00 (al naar gelang de gezelligheid) weer naar huis.

Jullie doen toch ook mee ?? Geen partner, geen probleem, laat even weten dan kijken we samen even rond. Hoor graag zodat ik eind volgende week (9 november) kan proberen het schema voor een aantal zondagen te ''vullen''.

NIEUW: SMASH & HAP

Even een jaartje geen winter dinner!

Afgelopen jaar meerdere malen afgelast (verwachting was regen en wind en helaas hebben wij geen Pelleboer onder onze leden), maar dan toch op verzoek van een groot aantal leden op Zondag, bij zon en droog weer toch een heerlijk balletje geslagen. Dat willen we voort zetten dus nu zoeken we dus koppels, die graag Zondag een balletje willen slaan.

Uiteraard kan je ook alleen inschrijven (bij meerdere enkele inschrijvingen kunnen we zien of we koppels in overleg kunnen vormen).

De data’s zijn: 25/11 - 16/12 - 20/1 - 10/2 - 3/3

• Het idee is, dat ieder koppel 3 of maximaal 4 maal speelt.
  • We beginnen als vanouds weer de wedstrijden om 12.00 uur en/of 13.00 uur.
  • Bij binnenkomst eerst een kopje koffie en dan speel je eerst met je partner een MIX partij van een uur.
  • Uurtje pauze en dan nog een HD en/of een DD partij.
  • De kosten zijn Euro 10 per koppel en dit is dan voor de koffie bij binnenkomst en de hapjes bij de borrel.
  • Zondagmorgen om 10.00 uur nemen we de beslissing of we gaan spelen, uiteraard afhankelijk van het weer.
  • Dan heeft de SC nog de tijd de hapjes te halen/maken en op tijd daar te zijn om alles klaar te zetten.

Dus heb je zin laat het even weten, per e mail naar sc@ltcanonymus.nl, maar liefst wel voor 2/11, zodat we de indeling kunnen gaan maken.