Inschrijven Voorjaarscompetitie 2019

(Inschrijving gesloten!) Beste competitiespelers, U kunt u hierbij inschrijven voor de Voorjaarscompetitie 2019. Ik laat hieronder een aantal zaken de revue passeren, welke voor een ordentelijk verloop van de Voorjaarscompetitie 2019 belangrijk zijn.

Tijdens de zeven zaterdagen en zondagen van de Voorjaarscompetitie (6 april tot en met begin juni 2019) zal een baancommissaris op het park aanwezig dienen te zijn.

De taak van de baancommissaris zal opgedeeld worden in twee tijdvakken n.l.

• de eerste van ’s morgens  09.00 tot 13.00 uur, en
  • de tweede van ’s middags 13.00 tot 17.00 uur.

Elke competitiespeler/ster is verplicht om een dagdeel als baancommissaris op te treden. De taak wordt uiteraard aangemerkt als een van de drie jaarlijks verplichte diensten voor de vereniging.

Er zijn dit jaar 28 baancommissarissen nodig, ik verzoek elk team een speler/speelster aan te wijzen als baancommissaris voor de Voorjaarscompetitie 2019. De aanvoerder dient het teamlid op te geven op het inschrijfformulier.

Indien een team een wedstrijd om een illegale reden niet kan spelen, krijgt Ltc Anonymus een boete van ruim € 200,--. Deze boete wordt door belast aan de aanvoerder van het betreffende team.

Het inschrijfformulier moet vóór 27 december 2018 worden ingeleverd (zie Inschrijfformulier). Per mail mag ook: Ben Molenaar ( ben@adbemo.com )

1. 2019 Competitie Soorten
  2. 2019 Inschrijfformulier