Inschrijving 10e Goudenregen-toernooi

Beste Tennisvrienden, hierbij nodigen wij je graag uit, om samen met ons, de 10e editie van het Goudenregentoernooi tot een groot succes te maken! De toernooicommissie is sinds oktober regelmatig bij elkaar om ervoor te zorgen dat deze jubileum editie de boeken in gaat als één om nooit te vergeten.  Wat denk je bijvoorbeeld van een spetterende feestavond op vrijdag 22 maart of de foute bingo op woensdag 20 maart?

De 10e editie van het Goudenregentoernooi zal worden gespeeld in week 12, van 18 t/m 24 maart 2019 (incl. het voorweekend 16 en 17 maart 2019). Natuurlijk hebben wij jullie, de deelnemers, daarbij heel hard nodig. De inschrijving voor het leukste tennistoernooi van de regio is daarom vanaf nu open voor de categorieën dubbel en mix 4-5-6-7-8 17+ en inschrijven kan tot zondagavond 24 februari 2019 via 10e Goudenregentoernooi  Speciaal voor dit toernooi hebben wij het inschrijfgeld aangepast:  € 10,00 per onderdeel.

Naast de deelnemers zijn ook alle sponsoren voor ons van levensbelang en daarom willen wij nu al van de gelegenheid gebruik maken om onze sponsoren onwijs te  bedanken voor hun bijdragen.

De komende maanden zullen wij jullie verder informeren over het toernooi en de activiteiten naast het tennis. Wij beloven dit te doen zonder een overkill aan e-mailberichten. Wil je onze e-mails na het lezen van dit bericht nu al niet meer ontvangen? Laat het ons dan even weten: goudenregentoernooi@ltcanonymus.nl   Dit e-mailadres is ook voor alle vragen die je voor ons hebt.

Hartelijke groeten, Ingrid, Astrid, Ben, Kim, Daphne, Nancy, Lise en Martine