Inschrijven Verenigingsdiensten

Beste tennisvrienden, vanaf maandag 4 februari a.s. kunnen jullie je weer inschrijven voor de verschillende verplichte verenigingsdiensten.

Deze diensten zijn

1. bardienst
  2. groenonderhoud
  3. schoonmaak van de keuken
  4. fungeren als wedstrijdcommissaris bij de voorjaarscompetitie.

Wil je je inschrijven lees dan eerst de:

De puntentelling zoals we die vorig jaar hanteerden, is komen te vervallen.  Vanaf nu wordt iedere dienst waarvoor je je inschrijft, gewaardeerd met 1 punt. Bij een puntentotaal van 3 heb je aan de clubverplichtingen voldaan.

Als je voor een bardienst kiest, betekent dit dat je ook het certificaat ‘Instructie Verantwoord Alcohol Schenken’ (IVA) dient te hebben. Want heb je dit certificaat niet, en er komt controle, dan kan Anonymus daar een behoorlijke boete voor krijgen. Lees de IVA-brief!

Kies je voor de rol van wedstrijdcommissaris, neem dan vooraf contact op met Ben Molenaar (tc@ltcanonymus.nl). Hij zal je informeren over wat deze rol inhoudt.

Opgeven van diensten tijdens ophaalavonden KNLTB-pas

Tijdens de ophaalavonden van je KNLTB-pas, op maandag 25 en dinsdag 26 maart a.s. van 19.00 - 21.00 uur, is het ook mogelijk om je 3 diensten in te plannen.

Indien je niet tijdig aan de inschrijving van de verplichte 3 diensten hebt voldaan, zal je hier middels een e-mail aan herinnerd worden. Maandag 1 april 2019 sluit de inschrijving en vanaf die datum zal de Barcommissie voor de leden, die verzuimd hebben de 3 verplichte diensten zelf in te vullen, willekeurig een dienst gaan inplannen. Deze, door de Barcommissie ingeplande bardiensten, dienen verplicht te worden voltooid.

Op onze verenigingssite (www.ltcanonymus.nl/Clubinfo/Verenigingsdiensten) vind je alle informatie in:

• De Handleiding Invullen Verenigingsdiensten 2019 NEW Beknopt;
  • De IVA Brief aan alle Leden;

Bedankt alvast voor je medewerking. Laten we er samen weer een mooi tennisseizoen van maken! Hartelijke groet,

De Barcommissie,

kc@ltcanonymus.nl