Informatie van de Jeugdcommissie

Beste jeugdleden, hierbij even wat nieuws vanuit de jeugdcommissie van ltc Anonymus.

Blacklight tennis

Zaterdag 2 maart is er bij tennisvereniging Elckerlyc (Van IJsendijkstraat, Purmerend) “Blacklight tennis”. Dit is van 18.00 uur tot 20.00 uur en is inclusief eten en drinken. De kosten hiervoor zijn € 15,-- p.p. Graag z.s.m. opgeven via tennisfundag@outlook.com . Vermeld hierbij je leeftijd en dat je lid bent van ltc Anonymus.

Kind/Ouder-toernooi

Altijd al eens met je vader, moeder, oom, tante, opa, oma of je buurman/buurvrouw willen tennissen? Zondag 10 maart organiseren wij het Kind-Ouder toernooi. Dit toernooi begint om 13.00 uur. Inschrijven kan via jc@ltcanonymus.nl. Inschrijven kan t/mwoensdag 6 maart. Vermeld hierbij je naam en naam van je partner.

Vraagje

Tot slot hebben wij nog een vraag aan de ouders/verzorgers. Vindt je het leuk om toernooitjes te organiseren voor de kinderen? Heb je misschien nog wat tijd over? Dan zoeken wij jou!!! Het maakt niet uit of je zelf op tennissen zit, maar hoe leuk is het als we het een en ander kunnen organiseren voor de jeugd. Met z'n allen kunnen we net eventjes wat meer doen. Stuur bij interesse even een mail aan jc@ltcanonymus.nl ..

Groet, Jeugdcommissie Anonymus

Linda en Daphne