Bestuursmededelingen

Nu het buiten (tennis)seizoen weer is losgebarsten willen wij u nog even enkele regels in herinnering brengen:

• Introducé meenemen:
    • Dit moet geregeld worden via het “Afhangbord” in de hal van ons clubhuis.
    • Je hangt eerst af met jouw eigen spelerspas, en vervolgens klik je op introducé en vult daar de naam in.
    • Stop dan € 5,00 in de brievenbus naast het afhangbord.
    • De aanmelding wordt automatisch in het (afhangbord)systeem geregistreerd.
    • De handeling wordt gecheckt door het secretariaat van Anonymus.
  • Afhang tip:
    • Raadpleeg op het ‘Afhangbord” eerst de baanbezetting, alvorens je de “eerst vrijkomende baan” aan klikt. Dan gaat jouw speeltijd meteen in,.
    • Maar wellicht wil je eerst koffie drinken, of wacht je nog op de vierde man/vrouw. Dan moet je even wachten met reserveren.
  • Baan slepen:
    • Na élke partij of les dient de baan gesleept te worden met de mat!.
    • Met uitzondering van een natte baan, dan hoeft er niet te worden geveegd.
  • Tennispark en alarmering
    • Op het tennispark wordt ’s nachts geautomatiseerd het alarm aangezet.
    • Dit betekent dat het clubgebouw en het park uiterlijk om 00.45 uur verlaten dient te zijn.
    • Als dit niet het geval is, gaat het alarm af en komt de alarmcentrale in beeld.
    • Vervolgens bellen zij 1 van de (bestuurs)leden uit bed.
    • Dit lid moet dan in actie komen (naar het park, of politie alarmeren, of melden dat het vals alarm is omdat er op dat tijdstip nog een of ander Anonymus-lid in het clubgebouw rondloopt).
    • Daar wordt het (bestuurs)lid niet blij van, maar ook de alarmcentrale niet. En wellicht de buurt ook niet.
    • Dringend verzoek dus om uiterlijk om 00.30 uur de boel op te ruimen en af te sluiten!