Clubkampioenschappen 2019.

De clubkampioenschappen 2019 van ltc Anonymus zijn van dinsdag 11 juni tot en met zaterdag 15 juni. Een verandering ten opzichte van voorgaande jaren want de halve finales zijn op zaterdag overdag en de finales op zaterdagavond. Er wordt dus niet op de zondag gespeeld en wij hopen, dat deze wijziging het voor nog meer leden aantrekkelijker wordt om mee te doen.

Er wordt gespeeld in sets, met een “super-tiebreak” als (eventuele) derde set.

Uiteraard is op de zaterdag, rond 17.00 uur, het “Einde Competitie evenement” mét wederom heerlijke hamburgers, live muziek en huldiging van mogelijke kampioenen.

We houden maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) wel als reserve als er veel deelnemers zijn. De planning is, dat er dan (eventueel) maandag tussen 16.00 en 19.00 uur een aantal wedstrijden gespeeld worden.

Meer informatie volgt later.

De Seniorencommissie