Spelerspassen 2019

De twee “afhaaldagen” van de spelerspassen zijn achter de rug.  Het overgrote deel van de leden heeft zijn pas opgehaald en, digitaal of bij Bob, drie vrijwilligersdiensten ingevuld. Een klein deel heeft dit nog niet gedaan

Nu zijn er leden die a) hun contributie betaald hebben én b) hun diensten digitaal hebben ingevuld, maar hun spelerspas nog niet hebben afgehaald. Zij kunnen hun pas op de twee komende maandagen tussen 19.00 en 20.00 uur op het tennispark (bij Ruud D.) hun pas alsnog in ontvangst nemen.

Degenen, die nog geen verenigingsdiensten hebben ingevuld, worden nu door het bestuur ingedeeld. De leden, die zelfs de contributie nog niet hebben betaald, worden verzocht dit per omgaande te doen.

Op donderdag 4 april 2019 is ook het Anonymus registratiesysteem aangepast aan de spelerspas 2019. Dit betekent dat de spelerspas van 2018 vanaf deze datum niet meer gebruikt kunnen worden voor toegang tot het tennispark en het afhangen van een baan.