Clubkampioenschappen 2019

De Voorjaarscompetitie is begonnen, en daarna hebben we meteen de "Clubkampioenschappen 2019". Deze beginnen op dinsdag 11 juni (of maandag 10 juni, afhankelijk van het aantal deelnemers) en duren tot en met zaterdag 15 juni.

Een belangrijke datum is zaterdag 15 juni, hou die vrij, zet hem nu in je agenda. Op deze dag, tussen 16.00 en 17.00 uur, worden de kampioenen gehuldigd, en dit gebeuren wordt omlijst met live muziek, bloemen en de traditionele hamburgers.

Deze zaterdag hebben we ook de halve en hele finales van de clubkampioenschappen. Dus we spelen niet meer op de afsluitende zondag (dus kost het je geen heel weekend). maar met meerdere disciplines moet er wel rekening worden gehouden met het feit dat iemand meerdere wedstrijden moeten spelen op de vrijdagavond en op de zaterdag.

Inschrijven kan vanaf heden, via (klik hier) : Toernooi.nl.

De Seniorencommissie.