Versterking van de Barcommissie gezocht

Op korte termijn gaan Anita Klinkenberg en Bob Broersma de Barcommissie helaas verlaten. De Barcommissie heeft straks nog maar 3 leden over en dat is te weinig. De Barcommissie is daarom dringend op zoek naar vervangers.

Wat doet de Barcommissie zoal?

• Inkoop bij diverse leveranciers
  • Bardiensten indelen
  • Koffie apparaat schoonmaken 1 x per 2 weken
  • Openen en sluiten bij competities ( voor- en najaar) op vrijdag, zaterdag en zondag.
  • Barvrijwilligers instrueren
  • Controleren of alles werkt c.q. aanzetten/sluiten (Kassa/Pin, Koffie apparaat, Tapinstallatie enz.)

Het Bestuur doet een beroep op u om zich aan te melden als lid van de Barcommissie. Een goed functionerende bar is van groot belang voor onze club. Dus help onze club door u aan te melden. Daarbij geldt dat vele handen licht werk maken!

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij Jacqueline Klos (e.klos@upcmail.nl)