Clubkampioenschappen JEUGD 2019

Beste ouders, aanstaande zaterdag 6 juli is het (het clubkampioenschap) zover voor de kinderen die met de RODE of de ORANJE bal spelen. De kinderen die met de GELE bal spelen zijn al de hele week aan het strijden en zullen zaterdag ook allemaal nog een wedstrijd spelen.

Wij verwachten alle kinderen tussen 13:30 en 13:45 uur. Om 14:00 uur gaan wij beginnen met de wedstrijden. Frenk zal de kinderen die in rood en oranje zitten begeleiden. Aansluitend hebben wij natuurlijk de prijsuitreiking.

Om ongeveer 17:00 uur zullen wij de bbq gaan aansteken. Voor de deelnemers is de bbq gratis, voor overige personen is de bijdrage € 5,00.

Graag willen wij van Zoe, Sam, Yannick en Thijmen nog even weten of zij ook mee gaan eten, zo ja, met hoeveel personen.

Is er toevallig iemand die het leuk vind om voor ons het vlees om te draaien? We zoeken ook nog iemand die achter de bar wil gaan staan.

Wij hebben er zin in!

Tot zaterdag, Linda en Daphne.