Inschrijving Verenigingsdiensten 2020

Het is weer mogelijk om je vanaf heden in te schrijven voor de 3 verschillende, verplichte verenigingsdiensten zoals bardiensten, groenonderhoud en schoonmaak van de keuken. Laatstgenoemde dienst wordt voor het eerst dit jaar als test niet in het rooster vermeld omdat daar een apart schema van wordt bijgehouden waarvan de namen achteraf in het dienstrooster worden toegevoegd ivm correcte registratie. Mocht u zich persé willen aanmelden voor deze keuken schoonmaakdienst stuur dan even een mailbericht naar kc@ltcanonymus.nl en dan zorgen wij dat er contact met u wordt opgenomen. 

Omdat de druk vrij groot is tijdens de competitieperiode en omdat alle competitie spelers hopen (en er op rekenen) dat er tijdens deze periode ook barbezetting is moeten de competitieleden vanaf dit jaar ook bardienst draaien. Minimaal 1 dienst is verplicht maar meer mag natuurlijk altijd want bardienst draaien is leuk om te doen!

Als je je inschrijft voor een bardienst dan betekent dit dat je het certificaat “Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)” moet hebben. Als er controle komt en je hebt het certificaat niet, dan kunnen we een hoge boete krijgen. Duidelijke instructies vindt je hierover op de website van onze vereniging ( www.ltcanonymus.nl ) > clubinfo > verenigingsdiensten en open de PDF ‘’’IVA brief aan de leden” en volg de verdere instructie en doe de test: zó gebeurd en niet moeilijk. Bij voorbaat veel dank!

Ook zijn de inhaaldagen van de competitieweken niet zichtbaar in het rooster. Hier is bewust voor gekozen zodat eerst alle reguliere diensten zijn ingevuld want inhaaldagen gaan niet altijd door en dan vervalt de dienst sowieso. Bij verhindering dien je tijdig een vervanger te regelen of je dienst te ruilen (zie hieronder een gemakkelijke manier om dat te regelen). Bij niet komen opdagen volgt een boete van € 30,00 euro per dienst. Je hebt t/m 15 maart 2020 de tijd om je diensten in te plannen en zo je 3 punten te waarborgen. Mocht je dit niet hebben gedaan dan wijzen wij diensten toe om alle diensten vol te krijgen. 

HOE WERKT HET AANMELDEN VAN EEN DIENST OOK ALWEER? 

KNLTB Via de ClubApp:

Installeer de KNLTB ClubApp op je telefoon en zoek naar je club (vul exact l.t.c. anonymus in of anonymus), dan je bondsnummer en verzin (en onthoud) een wachtwoord zodat je kan inloggen.

Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via Club > Dienstenplanner zowel de open als de toegewezen diensten van onze vereniging inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst. Voordeel van deze app is dat je gemakkelijker diensten kan ruilen, mocht je onverhoopt verhinderd zijn, door de dienst van een ander te openen en zodoende met diegene contact op te nemen (ook tel nr of mailadres kun je hierin vinden). Dit dien je dus zelf te regelen. 

Mijn.knltb.club:

Er is nog een mogelijkheid om je in te schrijven voor de diensten via je PC middels webadres: https://mijn.knltb.club . Zoek hier onze vereniging op en je kan inloggen in deze omgeving. Achter een open dienst kun je via de 'Detail' knop jezelf inplannen voor een dienst.

Mocht u verder nog vragen hebben over de dienstenplanner of hieraan gerelateerde vragen, neem dan gerust contact op en stuur een mail naar kc@ltcanonymus.nl  .

Wij wensen iedereen een gezellig tennisseizoen en hartelijk dank voor de medewerking !