Bericht van de Jeugdcommissie

Beste jeugdleden, ouders en/of verzorgers, hier een berichtje vanuit de jeugdcommissie.

Na een aantal jaar met plezier in de jeugdcommissie te hebben gezeten gaan wij afscheid nemen. Wij hadden graag meer willen organiseren voor de jeugd maar door verschillende factoren is dit niet gelukt.

Linda stopt ermee omdat zij en haar dochter geen lid meer zijn van de vereniging en ik, Daphne, stop ermee omdat ik ga verhuizen naar Hauwert.

Is er misschien 1, of meerdere, ouders die het leuk lijkt om het een en ander voor de jeugd te willen organiseren? Het hoeft niet zo heel veel tijd te kosten maar voor de jeugd zou het toch leuk zijn als zij bijvoorbeeld de clubkampioenschappen kunnen spelen. En vele handen maken licht werk. Misschien heeft u wel hele andere ideeën om iets te organiseren!?

Wij hopen van harte dat er iemand opstaat om de jeugdcommissie voort te zetten.

Mocht u vragen hebben betreft de commissie dan horen wij dat graag.

Wij wensen alle kinderen nog veel tennisplezier!

Groet, Linda en Daphne