Onderling Mix- en Dubbeltoernooi in augustus

Wie heeft er zin om, op je eigen tennisniveau, in een poule tegen elkaar te tennissen??

We organiseren dat gedurende de maand augustus. De organisatie is heel simpel en aangepast aan het corona protocol:

Hoe werkt het:

• aanmelden vóór 25 juli: Je meldt je met een partner mix en/of dubbel aan bij Petra Schilp middels een appje (voorkeur: 06-36590867 of mailtje, of belletje of sms’je). Geef vooral aan op welk telefoonnummer je te bereiken bent.
  • Vóór 1 augustus krijg je te horen in welke poule(s) je bent ingedeeld met contactgegevens van je tegenstanders.
  • De hele maand augustus plan je zelf onderling met je tegenstanders je wedstrijden via het digitale afhangbord van de KNLTB. Ben je daar niet handig in laat het weten dan delen wij het voor je in.
  • Na afloop van elke wedstrijd geeft 1 speler de uitslag door aan Petra Schilp
  • Zet je beste beentje voor want wie weet komt de fotograaf langs bij je wedstrijd om te filmen en kom je op Facebook!
  • Je spreekt van tevoren af met elkaar of je twee gewonnen sets kan spelen. Is het druk in de avonden (verwachten we niet) en word je afgehangen bepaal je van tevoren onderling of je nog een keer afhangt. Eigenlijk bepaal je onderling hoe de winst bepaald wordt.

Petra Schilp is te bereiken op: 06-36590867 (app heeft voorkeur) of p.schilp@spurd.nl
Bijna alleen maar voordelen: We gaan elkaar weer gezellig tegenkomen en je kan helemaal naar eigen inzicht je wedstrijden inplannen! Dus:

Trommel je tennisvrienden, competitiegenoten, lesmaatjes of wie dan ook op en schrijf je in bij Petra. Tot snel!!!!!!