Inschrijving verplichte verenigingsdiensten

In verband met het coronavirus zijn nog niet alle “Verenigingsdiensten” door leden ingevuld. Maar inmiddels is de bar weer open en zijn ook de “Groendiensten” weer van start gegaan.

We verzoeken de leden, die nog géén Bar-, Groen-, of Schoonmaakdienst voor 2020 hebben ingevuld, om zich alsnog in te schrijven voor hun diensten in de maanden augustus tot en met november. Vele handen maken licht werk.

Voor de “Keukenschoonmaak” dient men zich apart aan te melden via e-mailadres van de kantinecommissie (KC@ltcanonymus.nl).

Voor inschrijving voor Bar- en Groendiensten treft u hieronder een gebruiksaanwijzing.

HOE WERKT HET AANMELDEN VAN EEN DIENST OOK ALWEER?

KNLTB Via de ClubApp:

Installeer de KNLTB ClubApp op je telefoon en zoek naar je club (vul exact l.t.c. anonymus in of anonymus), dan je bondsnummer en verzin (en onthoud) een wachtwoord zodat je kan inloggen.

Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via Club > Dienstenplanner zowel de open als de toegewezen diensten van onze vereniging inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst. Voordeel van deze app is dat je gemakkelijker diensten kan ruilen, mocht je onverhoopt verhinderd zijn, door de dienst van een ander te openen en zodoende met diegene contact op te nemen (ook tel nr of mailadres kun je hierin vinden). Dit dien je dus zelf te regelen.

Mijn.knltb.club:

Er is nog een mogelijkheid om je in te schrijven voor de diensten via je PC middels webadres: https://mijn.knltb.club . Zoek hier onze vereniging op en je kan inloggen in deze omgeving. Achter een open dienst kun je via de 'Detail' knop jezelf inplannen voor een dienst.

Mocht u verder nog vragen hebben over de dienstenplanner of hieraan gerelateerde vragen, neem dan gerust contact op en stuur een mail naar kc@ltcanonymus.nl  .

Hartelijk dank voor de medewerking !

Kantinecommissie.