Nieuwe coronamaatregelen

Algemeen :

Vanaf dinsdagavond 29 september 18.00 uur worden nieuwe, aangescherpte coronaregels ingevoerd. Voor ltc Anonymus en zijn leden betekent dit het volgende:

• Onze kantine is tot nader order gesloten. Kleedkamers en toiletten blijven open.
  • Op ons sportpark mogen ook tot nader order geen toeschouwers aanwezig zijn.
  • Na een wedstrijd, of na vrij spelen, dienen de tennissers het park onmiddelijk te verlaten.
  • Deze maatregelen gelden ook voor de (Najaars)competitie die momenteel wordt gespeeld. Wel kan bij regen onder de overkapping worden plaatsgenomen om tegenstanders te ontvangen, mits de anderhalve meter regel wordt nageleefd.

Wedstrijdtennis :

• De landelijke maatregelen die vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur zijn ingegaan hebben niet alleen impact op het verenigingsleven, maar ook op de competitiesfeer zoals we die kennen. Geen ontvangst met koffie, thee en taart en geen drankje na afloop. Maar het belangrijkste is dat we kunnen blijven tennissen en padellen. Competitiewedstrijden kunnen dus, als het weer het toelaat, gewoon doorgaan.
  • Om ervoor te zorgen dat spelers niet langer op het park zijn dan noodzakelijk komt de aanwezigheidstijd te vervallen. Teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de digitale teamuitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaten beide teams zo snel mogelijk het park.
  • We adviseren spelers dus om voor eigen eten en drinken te zorgen. De kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn wel open.
  • Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners, scheidsrechters/tellers bij thuiswedstrijden, coaches/begeleiders en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Dat is toegestaan. Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan.

Koffieochtend en Rackettrekken :

• tennissen:  ja
  • als deelnemer langs de kant toekijken:  ja
  • zelf eten en drinken meenemen:  ja
  • nuttigen aan tafeltje in kantine:  nee
  • nuttigen aan tafeltje buiten:  ja
  • wachten op de anderen: overal buiten, maar niet in de kantine.

Alvast dank,