Kom ook bij ons tennissen!

Ben je jonger dan 18 jaar en nog géén lid van onze vereniging? En wil je wel eens tennissen om te zien of deze mooie sport iets voor je is? Neem dan eens contact op met:

Je kan ook tennislessen krijgen van "onze" tennisschool Anjoy. Neem dan eens contact op met onze tennislerares Joyce Bruynesteijn, tel 06-222 534 33. Daarnaast worden er ook veel evenementen gehouden, waaraan je deel kan nemen.

Kom dus eens langs en speel mee! Dit kan, dankzij onze smashcourt-banen, het gehele jaar door! Ons tennispark ligt aan Stationsweg 1 in Purmerend (In de Bloemenbuurt, bij het treinstation Purmerend).

Om kennis te nemen van de basisregels van het tennisspel hebben wij een boekje beschikbaar. Klik dan hier en neem dit boekje een keer door.

Kijk voor activiteiten, welke in 2018 door de club worden georganiseerd, onder Clubinfo - Evenementenkalender en Jaaroverzicht. (vanaf eind januari 2018)

Junioren Mededelingen

Informatie van de Jeugdcommissie

Beste jeugdleden, hierbij even wat nieuws vanuit de jeugdcommissie van ltc Anonymus.

Blacklight tennis

Zaterdag 2 maart is er bij tennisvereniging Elckerlyc (Van IJsendijkstraat, Purmerend) “Blacklight tennis”. Dit is van 18.00 uur tot 20.00 uur en is inclusief eten en drinken. De kosten hiervoor zijn € 15,-- p.p. Graag z.s.m. opgeven via tennisfundag@outlook.com . Vermeld hierbij je leeftijd en dat je lid bent van ltc Anonymus.

Kind/Ouder-toernooi

Kind-Ouder Toernooi

Bij het Kind-Ouder toernooi mag je met jouw vader of moeder (of met je opa of oma, of met een oom of tante) meedoen.

Je speelt dan een paar wedstrijdjes in het dubbelspel. Wij denken dat het erg leuk is om eens aan de familie en kennissen te laten zien hoe goed je bent.

• De datum van de Kind-Ouder toernooi 2018 is in november 2018.

Via de Jeugdcommissie, website www.ltcanonymus.nl, Nieuwsbrief en Facebook verneem je wanneer en hoe je je voor evenementen kan inschrijven.