Kom ook bij ons tennissen!

Ben je jonger dan 18 jaar en nog géén lid van onze vereniging? En wil je wel eens tennissen om te zien of deze mooie sport iets voor je is? Neem dan eens contact op met:

Je kan ook tennislessen krijgen van "onze" tennisschool Anjoy. Neem dan eens contact op met onze tennislerares Joyce Bruynesteijn, tel 06-222 534 33. Daarnaast worden er ook veel evenementen gehouden, waaraan je deel kan nemen.

Kom dus eens langs en speel mee! Dit kan, dankzij onze smashcourt-banen, het gehele jaar door! Ons tennispark ligt aan Stationsweg 1 in Purmerend (In de Bloemenbuurt, bij het treinstation Purmerend).

Om kennis te nemen van de basisregels van het tennisspel hebben wij een boekje beschikbaar. Klik dan hier en neem dit boekje een keer door.

Kijk voor activiteiten, welke in 2018 door de club worden georganiseerd, onder Clubinfo - Evenementenkalender en Jaaroverzicht. (vanaf eind januari 2018)

Junioren Mededelingen

Vakantie Challenge voor de Jeugd

Vakantie Challence voor de Jeugd: voor de jeugd houden wij een “Vakantie Challenge”, en wel op de maandagen 20 juli, 3 augustus en 17 augustus tussen 16.00 - 17.00 uur.

Afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen kunnen we wellicht nog extra dagen toevoegen.

Jullie kunnen je opgeven bij Frenk of Joyce (06-22253433)

Frenk en Joyce

Voorzichtige start met tennis

Beste leden, het prille begin van terugkeer naar onze banen is er! Anonymus mag, vanaf maandag 4 mei, weer open voor de jeugd tot 18 jaar! We beginnen voorlopig tot 26 mei met het openstellen van banen voor alleen het geven van tennisles aan de jeugd door tennisschool Anjoy.

Tennisschool Anjoy heeft de afgelopen dagen hard gewerkt om aan de gestelde richtlijnen van KNLTB en de gemeente te voldoen. En als iedereen zich netjes aan deze regels houdt, dan hopen we dat we in ieder geval de jeugd met tennislessen weer wat tennisplezier kunnen bieden.

Kind-Ouder Toernooi

Bij het Kind-Ouder toernooi mag je met jouw vader of moeder (of met je opa of oma, of met een oom of tante) meedoen.

Je speelt dan een paar wedstrijdjes in het dubbelspel. Wij denken dat het erg leuk is om eens aan de familie en kennissen te laten zien hoe goed je bent.

• De datum van de Kind-Ouder toernooi wordt nog bdekend gemaakt.

Via de Jeugdcommissie, website www.ltcanonymus.nl, nieuwsbrief en facebook verneem je wanneer en hoe je je voor evenementen kan inschrijven.