Kom ook bij ons tennissen!

Ben je jonger dan 18 jaar en nog géén lid van onze vereniging? En wil je wel eens tennissen om te zien of deze mooie sport iets voor je is? Neem dan eens contact op met:

Je kan ook tennislessen krijgen van "onze" tennisschool Anjoy. Neem dan eens contact op met onze tennislerares Joyce Bruynesteijn, tel 06-222 534 33. Daarnaast worden er ook veel evenementen gehouden, waaraan je deel kan nemen.

Kom dus eens langs en speel mee! Dit kan, dankzij onze smashcourt-banen, het gehele jaar door! Ons tennispark ligt aan Stationsweg 1 in Purmerend (In de Bloemenbuurt, bij het treinstation Purmerend).

Om kennis te nemen van de basisregels van het tennisspel hebben wij een boekje beschikbaar. Klik dan hier en neem dit boekje een keer door.

Kijk voor activiteiten, welke in 2018 door de club worden georganiseerd, onder Clubinfo - Evenementenkalender en Jaaroverzicht. (vanaf eind januari 2018)

Junioren Mededelingen

Uitslag Clubkampioenschap 2018 Jeugd

Wat een ontzettend leuke dag is het geworden bij de Clubkampioenschappen Jeugd 2018. En de jeugd heeft gestreden vandaag!

Om 13:00 uur gingen de eerste wedstrijden de baan op en alles ging volgens plan.

• Eerste is geworden Senne, als tweede Colin en als derde Renee.
  • Wat hebben jullie gestreden.
  • Hugo, Jesse, Elina, Max, Ian en Milo, jullie hebben ook ontzettend jullie best gedaan!

Om 15:15 uur gingen Joep de Vos en Roos Beijer de baan op en kwamen 2 uur en 3 kwartier later de baan af.

Even voorstellen

Beste jeugleden en ouders/verzorgers, het heeft even geduurd maar hier wat nieuws vanuit de jeugdcommissie. Even voorstellen! Ik ben Linda Denekamp, 35 jaar en woonachtig in Zuidoostbeemster. Sinds 2 jaar zelf lid van Anonymus, maar ben al jaren op de club aanwezig om mijn ouders en zusje aan te moedigen. Dit jaar ga ik helpen met de jeugdcommissie.

Kind-Ouder Toernooi

Bij het Kind-Ouder toernooi mag je met jouw vader of moeder (of met je opa of oma, of met een oom of tante) meedoen.

Je speelt dan een paar wedstrijdjes in het dubbelspel. Wij denken dat het erg leuk is om eens aan de familie en kennissen te laten zien hoe goed je bent.

• De datum van de Kind-Ouder toernooi 2018 is in november 2018.

Via de Jeugdcommissie, website www.ltcanonymus.nl, Nieuwsbrief en Facebook verneem je wanneer en hoe je je voor evenementen kan inschrijven.